top of page

Elinvoimaa, toimintakykyä ja elämäniloa

Kun kroppa voi hyvin, sinäkin voit hyvin. Hyvä olo lähtee hyvinvoinnista.

 

Kun sinulla on ongelma, joka ei ratkea kotikonstein, ota yhteyttä. Etsimme ongelmien taustat ja syyt, korjaamme ne ja autamme sinua voimaan entistäkin paremmin. Voit tulla käymään myös silloin, kun jokin asia mietityttää etukäteen tai haluat vaikkapa ennakoida elämänmuutosta. Panostamme myös ennaltaehkäisevään hoitoon.

Uskomme luottamukselliseen hoitosuhteeseen, kuuntelemiseen, potilaan ja fysioterapeutin yhteistyöhön sekä mutkattomaan vuorovaikutukseen.

Meiltä löytyy osaamista ja kokemusta vastata hyvin monenlaisiin tarpeisiin. Olemme hoitaneet muun muassa urheilijoita, kuntoilijoita, työperäiseen ongelmaan apua hakevia, ikääntyviä, leikkausta edeltävän hoidon tai jälkihoidon tarpeissa olevia sekä korjanneet virheasentoja ja purentaelinten ongelmia.

Terveyspisteeseen voit tulla myös suoraan ilman lääkärin lähetettä. Alkukartoitus on edullinen ja voit itse päättää haluatko sitoutua siinä tehtävään hoitosuunnitelmaan. 

Kotikäynti? Kyllä, me teemme tarvittaessa myös kotikäyntejä. Kotikäynneistä saa nykyään kotitalousvähennyksen,. 

Hemmottelu on osa elämäniloa. Meiltä löytyy lääke siihenkin! Fysioterapeutilta voit tilata ajan hierontaan. Saman katon alla sijaitseva Kauneushoitola Margarita tarjoaa laadukkaita kauneushoitoja.

“Sinä todellakin kuuntelet”

Asiakaspalaute

bottom of page