top of page

Me teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin

Tommi_1.jpg

Tommi Makkonen Fysioterapeutti, omistaja

Hoidot

  • Fysioterapia

  • TMD-terapia

  • Hieronnat

  • Fysioterapeuttinen akupunktio (tunnetaan myös nimellä länsimainen akupunktio)

  • Kunto-ohjelmat (mm. voimaharjoitteluun)
     

Palasin 18 Keski-Euroopassa vietetyn vuoden jälkeen kotiin monta kokemusta rikkaampana ja iloisin mielin. Sveitsissä ja Saksassa elämä ja ihmiset ovat erilaisia, mutta ihmisen fysiikkaa ja ongelmat ovat samanlaisia kansallisuuteen katsomatta.

 

Olen työskennellyt erilaisessa terveydenhuoltojärjestelmässä erilaisten ihmisten ja suurten asiakasmäärien kanssa. Opin näissä olosuhteissa tekemään diagnosoinnit ja hoitosuunnitelmat tehokkaasti ja täsmällisesti. Minulla on laaja-alainen ja pitkä kokemus hyvin monenlaisista ongelmista. Kokemus ja jatkuva lisäkoulutus antavat minulle hyvän pohjan löytää ongelmien syyt ja niihin toimivat ratkaisut.  

Kivut ja vaivat haittaavat arkea ja nopea apu auttaa jaksamaan ja selviytymään työn tai vapaa-ajan haasteista. Minulle on tärkeää, että löydämme sinulle toimivan avun. Uskon hyvään yhteistyöhön ja avoimuuteen. Otan tarvittaessa hoidon suunnitteluun mukaan myös lääkärit, joiden kanssa olen tottunut tekemään yhteistyötä. 

Olen manuaaliterapian taitaja, jonka työkalupakista löytyy apua hankalimpaankin tapaukseen. 

Ja mikäli tarvitset kunto-ohjelman vaikkapa voimaharjoitteluun, ota yhteyttä. 

ELINAKAILA.jpg

Elina Kaila 

Vyöhyketerapeutti ja refleksologi

Ajanvaraus vain puhelimitse, puh. 040 849 3595

Hoidot

  • Vyöhyketerapia

  • Koliikkivauvahoito

  • LPG-hoidot

Vyöhyketerapia auttaa kehoa palauttamaan omat voimavaransa. Se tasapainottaa ihmistä niin fyysisesti kuin myös henkisesti. Hoidossa aktivoidaan koko kehon alueella olevia vyöhykepisteitä ja käydään läpi keho päästä varpaisiin, painopiste on kuitenkin jalkaterässä.  

Hoidon vaikutukset ovat laajat. Apua voi saada muun muassa unettomuuteen,

stressin hallintaan, uupumukseen, 

mielen hallintaan, immuunipuolustuksen parantamiseen, hormonaalisiin ongelmiin, energiatason lisäämiseen, niska- ja hartiaseudun kipuihin, aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen, verenkierron vilkastuttamiseen sekä koliikkivauvoille.

Vyöhyketerapia sopii kaikenikäisille vauvasta vaariin, miehille ja naisille. Kaikille, jotka haluavat huolehtia terveydestään ja haluavat tasapainoisen elämän. 

Olen kouluttautunut Medika Novan koulutuskeskuksessa ja suorittanut 

LKL:n hyväksymän koulutuksen.

Otan yhteyttä ja tule nauttimaan kokonaisvaltaisesta vyöhyketerapiasta!

bottom of page