Tekijät

Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin.
Tutustu Terveyspisteen hoitotiimiin.

 

Tommi Makkonen

Fysioterapeutti, omistaja

Palasin 18 Keski-Euroopassa vietetyn vuoden jälkeen kotiin monta kokemusta rikkaampana ja iloisin mielin. Sveitsissä ja Saksassa elämä ja ihmiset ovat erilaisia, mutta ihmisen fysiikkaa ja ongelmat ovat samanlaisia kansallisuuteen katsomatta.

 

Olen työskennellyt erilaisessa terveydenhuoltojärjestelmässä erilaisten ihmisten ja suurten asiakasmäärien kanssa. Opin näissä olosuhteissa tekemään diagnosoinnit ja hoitosuunnitelmat tehokkaasti ja täsmällisesti.  Minulla on laaja-alainen ja pitkä kokemus hyvin monenlaisista ongelmista. Kokemus ja jatkuva lisäkoulutus antavat minulle hyvän pohjan löytää ongelmien syyt ja niihin toimivat ratkaisut.  

Kivut ja vaivat haittaavat arkea ja nopea apu auttaa jaksamaan ja selviytymään työn tai vapaa-ajan haasteista. Minulle on tärkeää, että löydämme sinulle toimivan avun. Uskon hyvään yhteistyöhön ja avoimuuteen. Otan tarvittaessa hoidon suunnitteluun mukaan myös lääkärit, joiden kanssa olen tottunut tekemään yhteistyötä. 

Olen manuaaliterapian taitaja, jonka työkalupakista löytyy apua hankalimpaankin tapaukseen. 

Ja mikäli tarvitset kunto-ohjelman vaikkapa voimaharjoitteluun, ota yhteyttä. Olen perehtynyt asiaan muun muassa Voimaharjoittelusta ja valmennuksellisesta näkökulmasta apua tulokselliseen fysioterapiaan -kurssilla.

Hoidot ja palvelut:

  • Fysioterapia

  • TMD-terapia

  • LPG-hoidot

  • Hieronnat

  • Fysioterapeuttinen akupunktio (tunnetaan myös nimellä länsimainen akupunktio)

  • Kunto-ohjelmat (mm. voimaharjoittelu)

Mikko Saariaho

Osteopaatti

Urani ihmisten hoitamisen parissa alkoi noin yhdeksän vuotta sitten, kun opiskelin urheiluhierojaksi. Halusin kuitenkin oppia lisää sekä kehittää itseäni ja ammattitaitoani. Vähän kuin sattumalta löysin osteopatian, joka vei minut heti mukanaan. Valmistuin osteopaatiksi Osteopatiakoulu Atlaksesta Espoosta.

 

Osteopatiassa minua kiehtoo sen äärimmäinen monipuolisuus, kokonaisvaltaisuus, tietynlainen syvällisyys ja ihmiskehon kunnioitus. Ihmiskeho ja sen optimaalinen terveys on monen asian summa. Jokaisella pienelläkin osatekijällä on oma roolinsa meidän ( ja kehomme) hyvinvoinnissa. Osteopaattisella hoidolla voidaan auttaa ja niin sanotusti "virittää" kehon omat mekanismit toimimaan parhaan kykynsä mukaan. Keho hoitaa itse kyllä loput, koska sillä on luontainen pyrkimys terveyteen. Osteopaatin tehtävänä on auttaa kehoa vahvistamaan omia mekanismejaan. 

 

Vuosien aikana minulle on karttunut kokemusta monien erilaisten ongelmien hoitamisesta. Erityisesti olen perehtynyt erilaisten stressi- ja traumaperäisten somaattisten ongelmien hoitamiseen. Asiakkaina minulla käy kaikenikäisiä; vauvoja, nuoria, aikuisia, senioreita. Myös esimerkiksi urheilijat ja muusikot ovat saaneet apua ongelmiinsa.

Olen myös kouluttautunut koirien osteopaattiseen hoitamiseen ja teen näitä hoitoja sovitusti muissa toimitiloissa. Koira-asiakkaat voivat varata ajan puhelimitse, puh. 044 509 7454.

 

Työssäni korostuu arvoni; ammattitaito, avoimuus, luotettavuus ja palveluhenkisyys. 

Hoidot:

  • Osteopatia

Jenni Kettunen

Fysioterapeutti

Olen Kainuulaislähtöinen Pirkkalaan hyvin kotiutunut ja arjen pienistä hetkistä nauttiva kahden lapsukaisen äiti. Olen työskennellyt fysioterapeuttina vuodesta 2010 ja innostun työstäni koko ajan lisää. Syksystä 2016 saakka olen toiminut ammatinharjoittajana ja yhteistyö Terveyspisteen kanssa alkoi syksyllä 2018. Otan asiakkaita vastaan Terveyspisteellä aina keskiviikkoisin. Voit varata minulle ajan myös kotikäynnille.

Oman kehon tunteminen ja sen viestien kuuntelu on taito, johon haluan ihmisiä kannustaa. Sen myötä voi löytyä juuri itselle parhaiten sopiva tapa liikkua, toimia ja voida hyvin. 

Teen tätä työtä koko sydämelläni ja suurella ilolla. On hienoa nähdä, kun ihmisessä tapahtuu oivallus, joka johtaa muutokseen. Paras palkka on, kun asiat alkavat loksahdella paikoilleen ja positiiviset asiat alkavat tulla haasteiden tilalle. Lupaan olla auttamassa ja kannustamassa niin että Sinä voisit paremmin. Lämpimästi tervetuloa!

Hoidot Terveyspisteessä:

·    Fysioterapia (tuki- ja liikuntaelinvaivat)

·    MDT-terapia

·    Faskiahoidot

·    Äitiysfysioterapia

·    Naisten lantionpohjan fysioterapia

·    Vauvahieronta

·    PhysioPilates yksilöohjaus

Elina Kaila

Vyöhyketerapia auttaa kehoa palauttamaan omat voimavaransa. Se tasapainottaa ihmistä niin fyysisesti kuin myös henkisesti. Hoidossa aktivoidaan koko kehon alueella olevia vyöhykepisteitä ja käydään läpi keho päästä varpaisiin, painopiste on kuitenkin jalkaterässä.  

Hoidon vaikutukset ovat laajat. Apua voi saada muun muassa unettomuuteen,

stressin hallintaan, uupumukseen, 

mielen hallintaan, immuunipuolustuksen parantamiseen, hormonaalisiin ongelmiin, energiatason lisäämiseen, niska- ja hartiaseudun kipuihin, aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen, verenkierron vilkastuttamiseen sekä koliikkivauvoille.

Vyöhyketerapia sopii kaikenikäisille vauvasta vaariin, miehille ja naisille. Kaikille, jotka haluavat huolehtia terveydestään ja haluavat tasapainoisen elämän. 

Olen kouluttautunut Medika Novan koulutuskeskuksessa ja suorittanut 

LKL:n hyväksymän koulutuksen.

Otan yhteyttä ja tule nauttimaan kokonaisvaltaisesta vyöhyketerapiasta!

Hoidot:

  • Vyöhyketerapia

  • Koliikkivauvahoito

VARAA AIKA PUH. 040 849 3595

Vyöhyketerapeutti ja refleksologi

©2018 Terveyspiste